Odotetun BYD-sähköautomalliston hinnat on nyt julkaistu. Malliston hinnat alkavat Atto3-mallin 44 250 eurosta. Lisäksi BYD-maahantuoja RSA Suomi on vahvistanut, että Autokeskus aloittaa merkin jälleenmyynnin sekä Vantaalla että Raisiossa.

Atto3 on kompakti sähköinen Premium SUV ja ensimmäinen BYD:n malli, joka on rakennettu uudelle e-Platform 3.0 -alustalle. Se omaa modernin ja nuorekkaan muotoilun sekä kattavan vakiovarustelun. Atto3:n hinnat alkavat 44 250 eurosta.

Tang 4x4 SUV on 7-paikkainen, kattavasti varusteltu tilava nelivetoinen perheauto, joka on ollut suuri menestys esimerkiksi Norjan markkinoilla. Tang 4x4 SUV:n hinnat alkavat lanseerausmalli Black Editionin 69 990 eurosta.

Han 4x4 on nelivetoinen, urheilullinen ja ylellinen sedan, joka on voittanut myös arvostetun iF Design Award -muotoilupalkinnon. Han 4x4:n hinnat alkavat 71 900 eurosta.


Autokeskus aloittaa BYD-jälleenmyyjänä

BYD-maahantuoja RSA Suomi on vahvistanut, että Autokeskus aloittaa merkin jälleenmyyjänä Vantaalla Autokeskus Airportin myymälässä, sekä Raisiossa Haunistentien myymälässä. Aiemmin RSA Suomi kertoi BYD Brand Storen avaamisesta Espoon Tapiolaan, Kauppakeskus AINOA:aan. Näin ollen merkillä on tällä hetkellä Suomessa kolme toimipistettä, joissa voi tutustua BYD-mallistoon.

"BYD on tunnettu innovatiivisuudestaan ja vahvasta panostuksestaan päästöttömään liikkuvuuteen ja tarjoaa asiakkaillemme täysin sähköisen ja monipuolisen tuotevalikoiman. Olemmekin erittäin tyytyväisiä päästessämme aloittamaan yhteistyön maailman suurimman sähköisten autojen valmistajan kanssa sekä Vantaalla että Raisiossa", Autokeskuksen toimitusjohtaja Karri Koskinen sanoo.
Tietoja BYD:stä

BYD Company Ltd. on yksi Kiinan suurimmista yksityisistä yrityksistä. Vuonna 1995 perustetun BYD:n liiketoiminta kattaa neljä alaa: autot, elektroniikka, energia ja rautatiekuljetukset. BYD on laajentanut uusiutuvan energian ratkaisujaan maailmanlaajuisesti, ja sillä on toimintaa jo yli 50 maassa. BYD on ainoa autovalmistaja maailmassa, joka valmistaa itse myös akkuja, mikrosiruja, akunhallintajärjestelmiä ja sähkömoottoreita. BYD on listattu Hongkongin ja Shenzhenin pörsseissä.

Tietoja RSA:sta
RSA on pohjoiseurooppalainen autojen maahantuoja ja BYD:n virallinen maahantuoja Norjassa ja Suomessa. Yksityisomisteisena yrityksenä, jonka historia ulottuu vuoteen 1936, RSA on kehittänyt vuosien varrella useita brändejä pohjoismaisilla markkinoilla. RSA on yksi Pohjoismaiden vahvimmista toimijoista sähköisten ajoneuvojen markkinoilla.