BYD on pidentänyt kaikkien Suomessa myynnissä olevien henkilöautomalliensa tehdastakuun kuuteen vuoteen tai 150 000 kilometriin. Lisäksi merkki tarjoaa kaikkien automalliensa ajoakustoille 8 vuoden tai 200 000 kilometrin takuun.

BYD-maahantuoja RSA Suomi on vahvistanut, että jatkossa kaikki Suomessa myynnissä olevat BYD:n automallit omaavat kuuden vuoden tai 150 000 kilometrin tehdastakuun. Lisäksi BYD:n automallien ajoakusto omaa kahdeksan vuoden tai 200 000 kilometrkin takuun.

"Tehdastakuun pidentäminen kuuteen vuoteen luo selkeyttä koko mallistomme takuukäytäntöihin. Samalla se tarjoaa entistäkin vahvemman luottamuksen BYD:n laatuun sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Takuun pidennys luo myös paremmat puitteet sekä vaihtoautomarkkinaan että palautuviin leasingautoihin, jotka tulevat olemaan palautuessaan vielä tehdastakuun alaisina useamman vuoden", RSA Suomen BYDmaajohtaja Michael Place sanoo.

BYD:n täyssähköinen henkilöautomallisto koostuu tällä hetkellä Suomessa Atto3, Han ja Tang -malleista. Lisäksi myöhemmin syksyllä BYD tuo Suomen mallistoonsa odotetun Dolphin-mallin. Merkin toimipisteet löytyvät elokuun loppuun mennessä jo Vantaalta, Raisiosta, Espoosta, Jyväskylästä, Mikkelistä ja Savonlinnasta.