BYD toimii virallisena yhteistyökumppanina käsipallon naisten maailmanmestaruuskilpailuissa 29.11.–17.12.2023. Turnaus järjestetään kuudessa eri kaupungissa Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Mukana on 32 joukkuetta, jotka kilpailevat kansainvälisen käsipallon korkeimmalla tasolla. Kumppanuudella BYD vahvistaa sitoutumistaan naisten käsipallon tukemiseen, sekä tasa-arvon ja kestävän kehityksen edistämiseen urheilussa.

MM-kisojen kumppanina BYD tulee olemaan erittäin näkyvästi esillä turnausotteluissa ja isäntäkaupungeissa. BYD esittelee sähköautomallejaan käsipallofaneille, ja BYD:n autot tarjoavat virallisen kuljetuksen VIP-vieraille ja tapahtuman toimihenkilöille.

”BYD on ylpeä saadessaan olla osa käsipallon naisten MM-kilpailuja. Naisten käsipallolle on ominaista pelaajien intohimo ja omistautuminen lajille, ja näemme paljon samaa omassa suhtautumisessamme kestävämpään tulevaisuuteen. Olemme innoissamme edistämässä tapahtuman kestävän kehityksen tavoitteita”, kertoo BYD Europen pääjohtaja ja toimitusjohtaja Michael Shu.  

Kansainvälisen käsipalloliiton IHF:n puheenjohtaja tohtori Hassan Moustafa kertoo IHF:n työskentelevän ahkerasti kohti kestäviä ja vastuullisia kilpailuja: ”On hienoa tehdä yhteistyötä BYD:n kaltaisten edelläkävijöiden kanssa. Toivotamme BYD:n lämmöllä tervetulleeksi tuleviin käsipallon naisten MM-kilpailuihin.”

 

BYD

BYD Company Ltd. on yksi Kiinan suurimmista yksityisistä yrityksistä. Vuonna 1995 perustetun BYD:n liiketoiminta kattaa neljä alaa: autot, elektroniikka, energia ja rautatiekuljetukset. BYD on laajentanut uusiutuvan energian ratkaisujaan maailmanlaajuisesti, ja sillä on toimintaa jo yli 50 maassa. BYD on ainoa autovalmistaja maailmassa, joka valmistaa itse myös akkuja, mikrosiruja, akunhallintajärjestelmiä ja sähkömoottoreita. BYD on listattu Hongkongin ja Shenzhenin pörsseissä.

 

RSA

RSA on pohjoiseurooppalainen autojen maahantuoja ja BYD:n virallinen maahantuoja Norjassa ja Suomessa. Yksityisomisteisena yrityksenä, jonka historia ulottuu vuoteen 1936, RSA on kehittänyt vuosien varrella useita brändejä pohjoismaisilla markkinoilla. RSA on yksi Pohjoismaiden vahvimmista toimijoista sähköisten ajoneuvojen markkinoilla.