BYD on tehnyt yhden kuukauden myyntiennätyksensä lokakuussa ns. "New Energy" -ajoneuvojen, eli sähköautojen ja ladattavien hybridien osalta. BYD:n sähköautoja ja ladattavia hybridejä myytiin maailmanlaajuisesti lokakuussa yhteensä 301 833 kappaletta.

BYD:n "New Energy" -ajoneuvot, eli sähköautot ja ladattavat hybridit käyvät tällä hetkellä hyvin kaupaksi ympäri maailman. BYD tekikin lokakuussa yhden kuukauden maailmanlaajuisen myyntiennätyksensä sähköautojen ja ladattavien hybridien osalta, joita myytiin yhteensä 301 833 kappaletta.   

BYD on kehittänyt vankkaa ladattavien akkujen osaamista perustamisestaan, eli vuodesta 1995 lähtien. Siitä onkin tullut yksi maailman johtavista kestävän kehityksen eturintamassa olevista yrityksistä. BYD keskittyy tarjoamaan päästöttömiä energiaratkaisuja ja se vie uusiutuvan energian ratkaisujaan maailmanlaajuisesti jo yli 70 eri maahan.

BYD on laajentanut viime kuukausina sähköautomallistoaan ja jälleenmyyntiverkostoaan myös Suomessa. Uusimpina malleina on hiljattain esitelty odotetut ketterä C-segmentin viistoperä Dolphin sekä urheilullinen D-segmentin sedan Seal. BYD-toimipisteet löytyvät jo Espoosta, Vantaalta, Raisiosta, Jyväskylästä, Mikkelistä, Savonlinnasta, Kuopiosta, Porista, Seinäjoelta, Tampereelta ja Vaasasta.

BYD tarjoaa kaikille automalleilleen Suomessa 6 vuoden tai 150 000 km auton takuun ja 8 vuoden tai 200 000 km akkutakuun.


BYD

BYD Company Ltd. on yksi Kiinan suurimmista yksityisistä yrityksistä. Vuonna 1995 perustetun BYD:n liiketoiminta kattaa neljä alaa: autot, elektroniikka, energia ja rautatiekuljetukset. BYD on laajentanut uusiutuvan energian ratkaisujaan maailmanlaajuisesti, ja sillä on toimintaa jo yli 50 maassa. BYD on ainoa autovalmistaja maailmassa, joka valmistaa itse myös akkuja, mikrosiruja, akunhallintajärjestelmiä ja sähkömoottoreita. BYD on listattu Hongkongin ja Shenzhenin pörsseissä.

 

RSA

RSA on pohjoiseurooppalainen autojen maahantuoja ja BYD:n virallinen maahantuoja Norjassa ja Suomessa. Yksityisomisteisena yrityksenä, jonka historia ulottuu vuoteen 1936, RSA on kehittänyt vuosien varrella useita brändejä pohjoismaisilla markkinoilla. RSA on yksi Pohjoismaiden vahvimmista toimijoista sähköisten ajoneuvojen markkinoilla.