BYD

BYD yrityksenä

BYD on monikansallinen korkean teknologian yritys, joka on omistautunut paremman elämän luomiseen teknologisten innovaatioiden avulla. BYD toimii neljällä toimialalla; autoteollisuus, elektroniikka, uusi energia ja rautatieteollisuus. BYD on kehittänyt vankkaa ladattavien akkujen osaamista perustamisestaan, eli vuodesta 1995 lähtien. Siitä onkin tullut yksi maailman johtavista kestävän kehityksen eturintamassa olevista yrityksistä. BYD keskittyy tarjoamaan päästöttömiä energiaratkaisuja ja se vie uusiutuvan energian ratkaisujaan maailmanlaajuisesti jo yli 70 eri maahan.

Sen jälkeen kun BYD:n ensimmäinen täysin sähköinen konseptiauto esiteltiin vuonna 2004, BYD:stä on tullut maailman suurin sähköisten ajoneuvojen valmistaja ja yksi ensimmäisistä autovalmistajista, joka on valmistanut yli miljoona sähköistä henkilöautoa.

BYD Euroopassa

BYD avasi Euroopan pääkonttorinsa jo vuonna 1998. Yli 20 vuoden aikana BYD on kehittynyt Euroopassa suhteellisen tuntemattomasta brändistä yhdeksi alan johtavista uusiutuvien energiaratkaisujen ja tuotteiden valmistajista. BYD:n pääasiallisena tavoitteena on tarjota eurooppalaisille asiakkailleen päästöttömiä autoja, busseja, ladattavia akkuja, aurinkopaneeleja, energian varastointijärjestelmiä, sekä uudistaa rautatieliikennettä ja muita vihreän energian tuotteita ja niihin liittyviä jälkimarkkinapalveluita. Esimerkiksi BYD:n sähköbussit kuljettavat matkustajia jo yli 20:ssä eri Euroopan maassa ja yli sadassa suuressa Euroopan kaupungissa. Tämä on merkittävä askel BYD:n tavoitteessa kohti päästötöntä joukkoliikennettä.

RSA

RSA on pohjois-eurooppalainen autojen maahantuoja. Yksityisomisteisena yrityksenä, jonka historia ulottuu vuoteen 1936, RSA on tuonut maahan ja kehittänyt useita vahvoja brändejä Pohjoismaiden markkinoille. RSA:n ja BYD:n yhteistyöllä yritys ottaa jälleen yhden uuden askeleen kohti autoteollisuuden innovatiivista sähköistä tulevaisuutta.