BYD Tang 4x4 SUV

Sähköinen ja nelivetoinen katumaasturi - BYD Tang 4x4 SUV

Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4×4 SUV on tilava perheauto, jossa on neliveto, kattava varustelu, seitsemän istuinta ja pitkä toimintamatka sähköllä. Tämä sähköinen SUV kiihtyy 0-100 km/h 4,6 sekunnissa ja tehoa siitä löytyy huikeat 509 hv.

BYD Tang 4×4 SUV:n 400-528 km (WLTP yhdistetty/kaupunki) toimintamatka sähköllä mahdollistaa sekä arkiajot että myös pidemmät ajomatkat.

Tang alk. 73 900 €, vapaa autoetu 1045 €/kk, käyttöetu 985 €/kk.

Huom. tyylikkään mustilla 22″ kevytmetallivanteilla ja Silver Sand Black -metallivärillä varustettu Tang Black Edition nyt alk. 69 990 €. Etusi nyt 4 000 euroa.

 

Matkusta 1. luokassa

Tilava ja moderni matkustamo on viimeistelty mukavaksi ja ylelliseksi.

Modernit
sisätilat
Ilmastoidut
nahkaverhoillut istuimet
31-värinen
LED-tunnelmavalaistus

Sisätilat

BYD Tang 4×4 SUV on varustettu eksklusiivisilla, premium-nahkaistuimilla, joissa on kahdeksaan (8) suuntaan säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla sekä neljään (4) suuntaan säädettävä etumatkustajan istuin. Istuimet ovat varustettu sekä tuuletetuksella että lämmityksellä.

Suuri panoraamalasikatto tarjoaa runsaasti luonnonvaloa matkustamoon. Vastaavasti hämärässä harmoniaa tarjoaa 31 eri sävyyn säädettävä LED-tunnelmavalaistus.

Paljon tilaa matkoille

7-paikkainen BYD Tang 4×4 SUV tarjoaa jopa 1 655 litraa tavaratilaa etuistuinten takana. Lisäksi takaistuimet voidaan jakaa joustavalla 60/40-ratkaisulla.

Kun vain kaksi takimmaista takaistuinta ovat alhaalla, tavaratilan tilavuus on 578 litraa (763 litraa, kun keskimmäinen istuinrivi työnnetään eteenpäin). Kun kaikki seitsemän istuinta ovat ylhäällä, tavaratilan tilavuus on 235 litraa.

Valaise autosi ja päiväsi

Voit valita jopa 31 eri värivaihtoehdosta sopivan tunnelman luomiseksi autoosi.

BYD Connect App

Puhelimesi BYD-sovelluksen avulla sinulla on aina yleiskuva autostasi ja voit seurata autosi toimintoja missä tahansa oletkin. Tällä sovelluksella voit seurata akun tilaa, avata ovien lukitukset, avata ja sulkea kattoluukun, käynnistää ja sammuttaa auton sekä ajastaa ilmastointilaitteen.

Saat tarkempia lisätietoja BYD-sovelluksen asentamisesta ja käytöstä omalta BYD-jälleenmyyjältäsi.

Blade-akkuteknologia

BYD on ollut akkuteollisuuden edelläkävijä jo yli 26 vuoden ajan. Uusi ja innovatiivinen Blade-akku vie akkuteknologian uuteen aikakauteen ja mahdollistaa täysin uuden turvallisuustason sekä suorituskyvyn sähköautoille.

Akkuteknologia
Blade
Akun kapasiteetti
86,4 kWh

Toimintamatka sähköllä

BYD Tang 4×4 SUV:n toimintamatka sähköllä on luokkansa paras; 400-528 km* (WLTP yhdistetty/kaupunki). Pitkä toimintamatka tekeekin siitä sopivan sähköisen katumaasturin sekä kaupunkiin että maaseudulle.

 

*Auton toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

 

Takuu

BYD Tang 4×4 SUV:n auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km ja akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km.

Värit

Silver Sand Black

Emperor Red

Snow White

Mountain Grey

Kuvagalleria

Selaa lisää kuvia BYD Tang 4x4 SUV:sta ja ihastu.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää BYD Tang 4x4 SUV:sta? Kerro alla kuinka voimme auttaa.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä BYD jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.