BYD Han 4x4

Ohjaamo

BYD Han 4×4 omaa tilavat ja tyylikkäät sisätilat, jotka huokuvat ylellisyyttä ja laatua. Autossa on eksklusiiviset ja laadukkaat nahkaverhoillut istuimet, joissa on 8 suuntaan säädettävä kuljettajan istuin muistitoiminnolla ja 4 suuntaan säädettävä etumatkustajan istuin. Istuimet ovat varustettu sekä tuuletus- että lämmitystoiminnolla.

Kojelautaa hallitsevat useat näytöt, kuten infotainment-järjestelmän suuri 15,6″ päänäyttö.

Lisäksi suuri panoraamalasikatto tarjoaa runsaasti luonnonvaloa sisätiloihin.

Sisätilat

Eleganttia ja ylellistä tyyliä

Panoraama
lasikatto
Kosketusnäyttö
15,6"
Eksklusiiviset
nahkaverhoillut istuimet
  • Kosketusnäyttö

    Keskikonsolissa sijaitsee 15,6 tuuman multimediakosketusnäyttö, joka tekee ajamisesta helpompaa ja mukavampaa.

  • 12 kaiutinta

    Nauti ainutlaatuisesta äänenlaadusta maailmankuulun tanskalaisen Dynaudio-surround -äänijärjestelmän ansiosta. Järjestelmä sisältää huimat 12 kpl HiFi-luokan kaiuttimia.

  • Tunnelmavalaistus

    Säädä juuri sinulle sopiva tunnelmavalaistus.

Värit

Snow White

Space Black

Emperor Red

Al Blue

Time Grey

Sisätilojen värimaailmat

Tummanruskea sisustus

Mikäli valitset autoon sinisen, punaisen tai harmaan ulkovärin, se toimitetaan tummanruskealla sisustuksella ja jalopuukoristeisilla yksityiskohdilla.

Vaaleanruskea sisustus

Mikäli valitset autoon mustan tai valkoisen ulkovärin, se toimitetaan vaaleanruskealla sisustuksella ja hiilikuitukoristeisilla yksityiskohdilla.

Blade-akkuteknologia

BYD on ollut akkuteollisuuden edelläkävijä jo yli 26 vuoden ajan. Uusi ja innovatiivinen Blade-akku vie akkuteknologian uuteen aikakauteen ja mahdollistaa täysin uuden turvallisuustason sekä suorituskyvyn sähköautoille.

Blade
akkuteknologia
85,4 kWh
akun kapasiteetti
CCS
pikalataus

Akku ja lataus

Nelivetoinen sähköauto BYD Han 4×4 on varustettu 85,4 kWh kapasiteetin omaavalla Blade-akulla. Se voi ottaa vastaan 6,6 kW vaihtovirtalatausta (AC) ja 120 kW tasavirtalatausta (DC).

Lisäksi BYD Han 4×4 on varustettu lämpöpumpulla, joka tehostaa auton sisätilojen lämmitystä kylmissä olosuhteissa.

Mukavuus ja turvallisuusvarusteet

BYD Han 4×4 on täynnä varusteita, jotka parantavat ajokokemusta ja mukavuutta. Vakiona ovat esimerkiksi 360 asteen peruutuskamera, Head up -tuulilasinäyttö, pysäköintitutkat edessä ja takana, panoraamakattoluukku, langaton mobiililaturi ja lämmitetty nahkainen ohjauspyörä.

BYD Han 4×4:n aktiivisten turvallisuusvarusteiden lista on myös kattava. Vakiovarusteita ovat muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, kaistavaroitin, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, katvealueen valvontajärjestelmä ja automaattinen hätäjarrutus.

Toimintamatka sähköllä

BYD Han 4×4 tarjoaa vaikuttavan 521-662 km toimintamatkan sähköllä* (WLTP yhdistetty/kaupunki). Pitkän toimintamatkan ja nelivedon yhdistelmä takaa mukavat ja huolettomat matkat sekä arjessa että vapaa-ajalla.

 

*Auton toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

Takuu

BYD Han 4×4 auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km ja akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km. 

TILAA UUTISKIRJEEMME JA PYSYT AJAN TASALLA BYD:N KUULUMISISTA!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää BYD Han 4x4:stä? Kerro alla kuinka voimme auttaa.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä BYD jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.