Urheilullinen sähköauto, jota on odotettu

Suosittu, urheilullinen sähköauto BYD Seal on vihdoin myös Suomessa. Tämä arvostetun iF Design Award -muotoilupalkinnon voittaja vakuuttaa sen virtaviivaisella muotoilullaan, johon on helppo ihastua.

Kattavan moderni varustelu, jopa 570-690 km toimintamatka, saatavana oleva neliveto, nopea lataus, kiihtyvyys (0-100 km/h) 3,8 sekunnissa, 6 vuoden/150 000 km auton takuu ja 8 vuoden/200 000 km akkutakuu – siinä vasta muutamia Sealin upeista ominaisuuksista.

Lisäksi Seal on saanut täydet viisi tähteä EURO NCAP -turvallisuustestissä, saaden korkeat arvosanat etenkin matkustajien ja lasten turvallisuudesta mahdollisissa törmäystilanteissa.

Seal alk. 47 690 €, vapaa autoetu 655 €/kk, käyttöetu 595 €/kk.

Tyylikkään virtaviivaista muotoilua

 • Arvostetun iF Design Award -muotoilupalkinnon voittaja

  Sealin urheilullisen virtaviivaisiin linjoihin on helppo ihastua.

 • Saatavana taka- ja neliveto

  Seal on saatavana kahdella eri voimansiirrolla, joiden molempien akkukapasiteetti on 82,5 kWh. Yksimoottorisen takavetoversion teho on 313 hv ja se kiihtyy 0-100 km/h 5,9 sekunnissa. Seal on saatavana myös nelivetoisena AWD-mallina, jolloin se on varustettu sähkömoottorilla sekä etu- että taka-akselilla. AWD-version kokonaisteho on 530 hv ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,8 sekunnissa.

 • Aerodynaaminen muotoilu

  Sealin vain 0,219 Cd:n ilmanvastuskerroin takaa aina ihanteellisen ajotuntuman ja pidemmän toimintamatkan sähköllä.

Sisätilat

BYD Sealin sisätilat on viimeistelty ensiluokkaisilla materiaaleilla, jotka antavat ylellisyyden ja laadun tunnetta kaikkialle sisätiloihin.

 • Kääntyvä kosketusnäyttö

  Keskikonsolia hallitsee 15,6" kääntyvä multimediakosketusnäyttö, jonka ansiosta auton asetusten ja viihteen hallinta on intuitiivisen helppoa.

 • Panorama-lasikatto

  Panorama-lasikatto antaa paljon luonnollista valoa ohjaamoon.

 • Integroidut urheiluistuimet

  Integroidut urheiluistuimet on suunniteltu mahdollisimman mukaviksi, myös pitkillä matkoilla. Istuimet ovat sähkösäätöiset ja lämmitettävät.

 • Älykästä säilytystilaa

  400 litran tavaratilan lisäksi, Seal omaa myös 53 litraa säilytystilaa auton etuosassa, konepellin alla.

Haluatko tietää lisää BYD Sealista?

Kerro alla kuinka voimme auttaa.

Kuinka voimme auttaa?

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Asiasi koskee

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä BYD jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.