Lisävalot

Halutako lisävaloja autoosi? Tarjoamme laadukkaan ja monipuolisen valikoiman erilaisia vaihtoehtoja.

Millaisia lisävaloratkaisuja tarjoamme?

Lisävalot on kytketty kaukovaloihin ja tarjoamme lisävaloja BYD Tangille, Hanille ja Atto 3:lle. Voit valita LED-palkin tai 2 valon välillä kahdelta laadukkaalta toimittajaltamme; Viklight ja Lazer. Valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivat lisävalot.

Ajaminen syksyn ja talven pimeillä keleillä

Syksyn ja talven pimeydessä ajaminen on vaativaa, ja lisäksi sateet voivat pahentaa tilannetta.  Juuri siksi lisävalot ovat helppo ratkaisu ajamisen mukavoittamiseen kelillä kuin kelillä.

Minne haluat lisävaloa?

Jos harkitset lisävalojen asentamista autoosi alkuperäisten valaistuslaitteiden lisäksi, on hyvä miettiä, mihin kohtaan tietä haluat lisävaloa. Muista, että katseesi ja keskittymiskykysi kuljettajana katsovat aina tien parhaiten valaistua aluetta kohti. Jotkut lampputyypit valaisevat hyvin auton reunoja ja etuosan ympärillä (tämä on etu alhaisella nopeudella ja mutkaisilla teillä). Muuntyyppiset valot valaisevat kauas eteenpäin tielle eivätkä niinkään sivuille (tämä on etu maanteillä ja suuremmissa nopeuksissa). On myös valoja, jotka muodostavat hyvän yhdistelmän. Ole yhteydessä omaan BYD-jälleenmyyjääsi juuri sinulle sopivimmista lisävaloista.

Haluatko lisätietoja lisävaloista?

Täytä alla oleva lomake ja ole yhteydessä lähimpään BYD-jälleenmyyjääsi.

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä BYD jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.