Lisävarusteet vapaa-aikaan ja harrastuksiin

Tarjoamme laajan valikoiman lisävarusteita vapaa-aikaan ja harrastuksiin.

Kattoteline

Kattotelineen avulla voit helposti maksimoida autosi kantavuuden ja tuoda mukanasi varusteita, kuten kattoboksin, sukset, polkupyörät, kajakit, tikkaat ja paljon muuta. Tarjoamme laajan valikoiman eri kattotelinevaihtoehtoja.

Suksiteline

Kuljeta sukset turvallisesti ja helposti. Meiltä löydät suksitelineet kaikkiin BYD-malleihin. Telineet voidaan asentaa katolle tai ripustimeen ja niissä on tilaa jopa kuudelle suksiparille.

Pyöräteline

Kuljeta pyörät turvallisesti autossasi. Meillä on useita erilaisia ​​polkupyörätelineitä, joissa on tilaa yhdelle tai useammalle polkupyörälle – ja jotka voidaan asentaa joko BYD-sähköautosi katolle, takaluukuun tai vetokoukkuun. Ota yhteyttä lähimpään BYD-jälleenmyyjääsi ja kysy lisää.

Kattoboksi

Jos tarvitset lisää tavaratilaa, kattoboksi voi olla sopiva ratkaisu. Tarjoamme eri mallisia ​​kattobokseja useissa eri väreissä.

Vetokoukku

Tarjoamme vetokoukkuja jälkiasennettuna kaikkiin BYD-malleihin. Vetokoukku lisää autosi monikäyttöisyyttä entisestään.

Taakkatelineet

Oletko lähdössä aktiivilomalle? Tarjoamillamme erilaisilla taakkatelineillä voit kuljettaa turvallisesti ja helposti kajakkeja, kanootteja, mela- tai vaikkapa surffilautoja. Lisäksi kuorma on nopea ja helppo purkaa.

Ota yhteyttä jälleenmyyjääsi ja kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Tavaraverkko

Tavaraverkon ansiosta voit ottaa enemmän matkatavaroita mukaasi. Voit lastata matkatavarat jopa kattoon asti tavaratilassa ilman vaaraa, että kuorma pääsee liikkumaan matkustamon puolelle.

Haluatko lisätietoja lisävarusteistamme?

Täytä alla oleva lomake ja ole yhteydessä lähimpään BYD-jälleenmyyjääsi.

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä BYD jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.