Renkaat

Rengasvalinta on tärkeä sekä turvallisuuden että mukavuuden kannalta. Suosittelemme BYD-sähköautoosi Nokian renkaita.

Olisko aika vaihtaa renkaat?

Tiesitkö, että jarrutusmatkasi pitenee dramaattisesti renkaiden kuluessa? Ja että talvirenkaiden urasyvyyden vaatimus on vähintään 3 mm, mutta suosittelemme vähintään 4 mm? Ja muista, että kulutuspinnan syvyyden tulee olla selvästi tätä korkeampi talven alussa, jotta voit olla turvassa koko kauden ajan. Ota yhteyttä, niin autamme sinua arvioimaan renkaidesi laadun.

Rengas- ja vannepaketit
Irtorenkaiden lisäksi tarjoamme myös kokonaisia ​​rengas- ja vannepaketteja BYD-sähköautoosi. Kaikki talvirenkaat on varustettu ilmanpaineanturilla ja Suomen olosuhteisiin käsitellyillä alumiinivanteilla.

Nokian testivoittajarenkaat

Haluamme sinun tuntevan olosi turvalliseksi ajaessasi kelillä kuin kelillä. Suosittelemme talvirenkaiksi Nokian renkaita. Nokian on ollut usean vuoden ajan parhaiden renkaiden joukossa ja tarjoamamme renkaat ovat moninkertaisia testivoittajia eri Pohjoismaisissa testeissä. Sekä nastaton Hakkapeliitta R5 että nastallinen Hakkapeliitta 10 ovat saaneet huippuarvosanat suorituskyvystään jäällä ja lumella.

Hakka-takuu
Jos annos huonoa onnea aiheuttaa Nokian Hakka -kesärenkaallesi tai Hakkapeliitta-talvirenkaallesi niin paljon vahinkoa, ettei sitä pysty korjaamaan, saat uuden renkaan täysin ilmaiseksi (vuoden ostopäivästä). Tee turvallinen rengasosto ja käytä Hakka-takuuta.

Rengassuosituksemme

Nokian Hakkapeliitta R5

Uusi Hakkapeliitta R5 on nastaton henkilöautojen talvirengas, joka on kehitetty tarjoamaan tinkimätön pito ja erinomaiset ajo-ominaisuudet läpi talven. Uusi Hakkapeliitta R5 tarjoaa  puhtaimman muodon turvallisuutta, kiitos innovatiivisen yhdistelmän talvipitoa, hiljaisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Uusi Double Block Grip -kuvio tarjoaa ensiluokkaista pitoa ja käsittelytuntumaa, kun taas luokkansa parhaan suorituskyvyn jäällä takaavat ainutlaatuiset Arctic Grip -kiteet.

Nokian Hakkapeliitta 10

Uusi talvirengas Nokian Renkaat Hakkapeliitta 10 on räätälöity tarjoamaan optimaalinen turvallisuus tilanteissa, joissa sitä eniten tarvitset. Uusi Nokian Renkaat Hakkapeliitta 10 tarjoaa uuden sukupolven turvallisuutta, innovatiivisen yhdistelmän ylivertaista talvipitoa, ajomukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Ainutlaatuinen Double Stud -tekniikka takaa maksimaalisen turvallisuuden sekä jäällä että lumella. Renkaan keskellä olevat nastat parantavat kiihtyvyyttä ja jarrutuspitoa, kun taas renkaan olakkeen nastat maksimoivat pidon kaarteissa ja kaistanvaihdoissa.

Haluatko kuulla lisää tarjoamistamme rengasvaihtoehdoista?

Täytä alla oleva lomake ja ole yhteydessä lähimpään BYD-jälleenmyyjääsi.

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä BYD jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.