BYD, maailman johtava ladattavien autojen valmistaja, tulee jalkapallon UEFA EURO 2024™ EM-kisojen viralliseksi kumppaniksi sekä sähköisen liikkuvuuden tarjoajaksi. BYD:n kumppanuus on linjassa UEFA:n tavoitteen kanssa järjestää ympäristöystävällisemmät UEFA EURO 2024™ EM-kisat, jossa voidaan yhdistää jalkapallon tarjoama jännitys ja sitoutuminen ympäristövastuuseen.

Jalkapallon UEFA EURO 2024™ EM-kisat järjestetään kymmenellä maailmanluokan stadionilla Saksassa 14.6.-14.7.2024. UEFA EURO 2024™ -kisojen virallisena kumppanina ja virallisena sähköisen liikkuvuuden tarjoajana BYD pitää kestävän kehityksen toiminnan ytimessä tarjoamalla monipuolisen valikoiman ladattavia ajoneuvoja kisojen lukuisten eri sidosryhmien käyttöön.

BYD esittelee kisojen aikana myös uusimpia sähköautomallejaan ja huipputeknologiaansa valituissa UEFA EURO 2024™ -tapahtumapaikoissa. Lisäksi BYD tulee olemaan läsnä virallisilla fanialueilla kutsuen faneja nauttimaan suorista ottelulähetyksistä ja mukaansatempaavasta viihteestä nostaakseen jalkapallojuhlakokemusta entisestään vastuullisten ja mukaansatempaavien aktiviteettien avulla.

"Olemme innoissamme yhteistyöstä UEFA EURO 2024™ -kisojen kanssa ja ylpeitä siitä, että olemme ensimmäinen sähköisen liikkuvuuden kumppani tässä arvostetussa urheilutapahtumassa. Yhteistyön avulla voimme esitellä viimeisimpiä sähköisten ajoneuvojen innovaatioita suurelle yleisölle ja korostaa BYD:n sitoutumista hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen vihreämmän tulevaisuuden puolesta. UEFA EURO 2024™ -kisat tarjoavat tälle viestille erittäin vaikutusvaltaisen äänen", BYD Europen toimitusjohtaja Michael Shu sanoo.

"UEFA EURO 2024™ -kumppanuus maailman johtavan ladattavien autojen valmistajan kanssa sopii täydellisesti UEFA:n näkemykseen yhdistää jalkapallon tarjoama jännitys ja UEFA:n sitoutuminen ympäristövastuuseen. Lisäksi BYD on lyhenne sanoista Build Your Dreams, joka liittyy täydellisesti EM-kisojen henkeen, kun pelaajat ja joukkueet jahtaavat omaa unelmaansa kentällä nostaakseen arvostetun Henri Delaunay -palkinnon Berliinissä 14. heinäkuuta", UEFA:n markkinointijohtaja Guy-Laurent Epstein sanoo.

 

BYD

BYD Company Ltd. on yksi Kiinan suurimmista yksityisistä yrityksistä. Vuonna 1995 perustetun BYD:n liiketoiminta kattaa neljä alaa: autot, elektroniikka, energia ja rautatiekuljetukset. BYD on laajentanut uusiutuvan energian ratkaisujaan maailmanlaajuisesti, ja sillä on toimintaa jo yli 50 maassa. BYD on ainoa autovalmistaja maailmassa, joka valmistaa itse myös akkuja, mikrosiruja, akunhallintajärjestelmiä ja sähkömoottoreita. BYD on listattu Hongkongin ja Shenzhenin pörsseissä.

 

RSA

RSA on pohjoiseurooppalainen autojen maahantuoja ja BYD:n virallinen maahantuoja Norjassa ja Suomessa. Yksityisomisteisena yrityksenä, jonka historia ulottuu vuoteen 1936, RSA on kehittänyt vuosien varrella useita brändejä pohjoismaisilla markkinoilla. RSA on yksi Pohjoismaiden vahvimmista toimijoista sähköisten ajoneuvojen markkinoilla.