BYD Atto3

Uusi sähköauto BYD Atto3

Uusi sähköauto BYD Atto3 on nyt Suomessa! Maailmalla suurta suosiota saanut uusi Atto3 on kompakti ja tehokas sähkö-SUV laadukkaalla viimeistelyllä, sekä modernin tyylikkäällä muotoilulla.

Uusi Atto3 on myös BYD:n ensimmäinen sähköauto, joka on rakennettu yhtiön täysin uudelle e-Platform 3.0 -alustalle, joka on suunniteltu erityisesti suorituskykyisille sähköajoneuvoille.

Atto3 alk. 38 690 €, vapaa autoetu 515 €/kk, käyttöetu 455 €/kk.

HUOM! Korko nyt 0,99 %+kulut, kk-erä alk. 289 €/kk*

Kampanja koskee rajattua erää autoja.

Atto3 korkokampanja: korko nyt 0,99 % +kulut

Uusi BYD Atto3 alk. 38 690 €, tai nyt 0,99 %+kulut rahoituskorolla 289 €/kk!* 

*Rahoitusesimerkki: BYD ATTO 3 COMFORT: auton hinta 39 290,00 € (sis. toimituskulut 600 €), vaihtoauto/käsiraha 8 586,00 €, rahoitettava osuus 1 9 146,00 € (sis. perustamiskulun 349 €), sopimusaika 72 kk, käsittelymaksu 15 €/erä, korko 0,99 %, kk-erä 289,00 € (sis. käsittelymaksun). Viimeinen suurempi erä 11 907,00 €. Todellinen vuosikorko 3,46 %. Luottokustannukset yhteensä 2 011,16 €, auton todellinen luottohinta 4 1 301,16 €. Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjoukset voimassa 30.9.2024 mennessä käynnistyviin rahoitussopimuksiin. 

Kampanja koskee rajattua erää autoja.

Vaikutu voimasta

Oletko valmis vaikuttumaan voimasta? Uuden Atto3:n 60 kWh Blade-akku mahdollistaa kiihtyvyyden 0-100 km/h vain 7,3 sekunnissa.

0-100 km/h
7,3 sekuntia
Blade-akku
60 kWh
Toimintamatka (WLTP)
420-565 km

Sisätilat

Uusi BYD Atto3 omaa urheilullisen ja tyylikkään sisätilojen muotoilun, joka tarjoaa ainutlaatuista harmoniaa ja mukavuutta. Istuimet ovat verhoiltu vegaanisella nahkalla, ja ne on varustettu kuuteen suuntaan säädettävällä kuljettajan istuimella ja neljään suuntaan säädettävällä etumatkustajan istuimella.

Suuri panoraamalasikatto tuo runsaasti luonnonvaloa matkustamoon. Lisäksi eri sävyihin säädettävät LED-tunnelmavalot luovat hämärässä miellyttävän harmonisen valaistuksen koko matkustamoon.

Modernia mukavuutta

Valmistaudu mukavalle matkalle.

Langaton
älypuhelimen lataus
Panoraama
lasikatto
Monitoimi
ohjauspyörä
 • Panoraamalasikatto

  Suuri panoraamalasikatto tuo luonnonvaloa koko matkustamoon.

 • Suuri tavaratila

  Suureen 440 litran tavaratilaan mahtuu kaikki tarvitsemasi matkatavarat.

 • Tunnelmavalaistus

  Valitse oma tunnelmavalaistuksen värisi.

 • Langaton älypuhelimen lataus

  Aseta älypuhelimesi keskikonsolin latausalustalle ja puhelimesi latautuu langattomasti.

Takuu

BYD Atto3:n auton takuu on 6 vuotta tai 150 000 km ja akun takuu 8 vuotta tai 200 000 km.

Blade-akkuteknologia

BYD on ollut akkuteollisuuden edelläkävijä jo yli 26 vuoden ajan. Uusi ja innovatiivinen Blade-akku vie akkuteknologian uuteen aikakauteen ja mahdollistaa täysin uuden turvallisuustason sekä suorituskyvyn sähköautoille.

Blade
akkuteknologia
Akun kapasiteetti
60 kWh
Pikalataus
CCS

Akku ja lataus

Akun kapasiteetti on 60 kWh ja pystyy ottamaan vastaan 11 kW vaihtovirtalatausta (AC) ja 80 kW tasavirtalatausta (DC). BYD Atto3 voidaan ladata DC-latauksella 30 % varaustasosta 80 % varaustasoon vain 29 minuutissa.

Toimintamatka sähköllä

BYD Atto3:n toimintamatka sähköllä on 420-565 km* (WLTP yhdistetty/kaupunki). Atto3:n pitkä toimintamatka tekeekin siitä sopivan sähköauton sekä kaupunkiin että maaseudulle.

 

*Auton toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus.

Turvallisuus

BYD ottaa sinun ja läheistesi turvallisuuden vakavasti. Uuden BYD Atto3:n vakiovarusteisiin sisältyy pitkä lista aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden varusteita ja järjestelmiä, jotka tekevät matkastasi huolettoman. Uusi Atto3 on esimerkiksi varustettu seitsemällä (7) turvatyynyllä ja kolmella (3) ISOFIX-pisteellä.

Uusi sähköauto BYD Atto3 sisältää monia turvajärjestelmiä, kuten mukautuvan vakionopeussäätimen, katvealueen valvonnan ja varoittimen, kaistanvaihtovaroittimen, 360 asteen peruutuskameran, etutörmäysvaroittimen, pysäköintitutkat edessä ja takana sekä liikennemerkkien tunnistuksen.

Värit

Surfing Blue

Climbing Grey

Parkour Red

Skiing White

Green

TILAA UUTISKIRJEEMME JA PYSYT AJAN TASALLA BYD:N KUULUMISISTA!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää BYD Atto3:sta? Kerro alla kuinka voimme auttaa.

Kuinka voimme auttaa?

Automalli?

Valitse automalli

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Valitse jälleenmyyjä

Haluan ottaa yhteyttä

Yhteydenoton aihe

Yhteystietosi

Emme anna sähköpostiosoitettasi eteenpäin, vaan vastaanotat ainoastaan tietoa automerkistä BYD jälleenmyyjiltämme. Lue lisää henkilötietosuojasta täältä.